Книжен базар с кауза

Книжен базар с кауза

Време е за книжно пролетно почистване! И то не какво да е, а такова, което:
❤ ще ти освободи място за нови попълнения;
❤ ще те поведе на нови литературни приключения;
❤ ще подпомогне добра кауза!
Три страхотни неща в едно-единствено събитие – това не го може всеки, нали (да, хвалим се)?!
Ние, книжните сладкарки от Trouble Bakers, заедно с пиратите от (доказано!) най-доброто място за бордови игри и медовина в София – Абордаж, те каним да се включиш в книжен базар с кауза по случай настъпването на пролетта. Очакваме те на 24 и 25 април (събота и неделя) от 11 до 15 ч. на ул. Веслец №22.
Как да станеш част от това суперско събитие?
1. Като донесеш запазени твои книги, които искаш да дариш в Абордаж преди деня на събитието! В делнични дни това може да стане в интервала 16-22 ч., а през уикенда – между 14 и 22 ч.
2. Като посетиш бара на 24 и 25 април, за да си избереш ново интересно четиво!
3. Като обединиш точка 1 и точка 2 и направиш двойно добро! Така старите ти книги ще заживеят нов живот, а ти ще откриеш нещо интересно, с което да запълниш празните места в библиотеката си.
Всички книги ще бъдат внимателно разгледани и подредени в различни ценови категории, които да отговарят на тяхната страхотност! Най-скъпите ще бъдат по 10 лв, а най-евтините – по 2 лв. Ние самите сме приготвили чудни книжни находки, които със сигурност ще надвишават определените от нас продажни цени. Книгите, които не намерят новите си (по)читатели ще бъдат дарени на читалище в страната.
Каква е каузата?
Ние, човеците, традиционно правим основно почистване през пролетта, но нашите приятели – лешоядите, наричани още “санитарите на природата”, се грижат да е чисто през цялата година. За тях пък се грижи Фонд за дивата флора и фауна ФДФФ. Лешоядите са хищни птици, които са защитен вид и са особено важни за екологичното равновесие. Затова и усилията на ФДФФ са от съществено значение, а най-хубавото е, че вече дават резултат – всички новини около програмите, по които работят може да намериш на сайта им – www.fwff.org.
Нека заедно помогнем за опазването на природата в България!
И понеже “гладна мечка хоро не играе” (или в нашия случай “гладен читател книги не избира”), ние от Trouble Bakers ще се погрижим за почерпката. Ела навреме, за да се подсладиш с вкусни книжни хапки и да си поговорим за любимите си книги!
Следи събитието за всякакви важни важности – ще разкрием поне част от четивата, които сме подготвили, и покани приятели! Книжният базар ще се проведе при спазване на всички епидемични мерки и не предполага струпване на много хора накуп – затова и е цели два дни!
За повече инфо виж събитието.

Дата

апр. 24 - 25 2021
Expired!

Час

11:00 am - 3:00 pm

Адрес

Абордаж
ул. "Веслец" 22, София

Организатор

Trouble Bakers