Zero Hero e кауза на проект “Завръщане към природата“, която има за цел повишаване на екологичната интелигентност на обществото и популяризиране живота с минимален отпечатък. Живот, който всички ние трябва да се научим да водим, ако искаме да продължим да съществуваме на планетата Земя в хармония с природата.

Промяната към един по-съзнателен и отговорен начин на живот е процес. Процес, който при всеки протича по различен начин и с различно темпо. Важното е да го започнем и малко по малко, стъпка по стъпка, да извървим целия път до пълната промяна.

Нашата мисия е да ви запознаем с живота с минимален отпечатък и как да го интегрирате в ежедневието си.

Философията, която следваме в Zero Hero  разглежда  промяната в нейната цялостност, на всички възможни нива: индивидуално, колективно и системно.

Дейността ни включва най-различни образователни кампании за деца и възрастни, участия в различни проекти, почиствания на природата  и залесявания.

Знаем, че промяната към живот с минимален отпечатък може да е трудна, изискваща усилия и излизане от комфортната зона. Приемете я като едно вълнуващо приключение, което събужда творчеството и открива нови хоризонти.

за Zero HeroАко имате желание да ни подкрепите финансово може да го направите чрез бутона по-долу. Събраните средства се използват за организиране на образователни кампани за деца, рециклиращи почиствания и залесявания.

За връзка с нас може да ни пишете на следния адрес: back2nature@abv.bg

FB post